Reviews


google
Jeroen Van zeeland
10 september 2023
google
Joost Ruesink
9 september 2023

Fatsoenlijke man, levert prima werk. Zeer aan te raden 👍

google
Monique Kitslaar
8 september 2023

Snelle en goede service! Komt afspraken na alles was top geregeld! Zullen zeker nog eens gebruik maken van RP loodgieters & installatie!

google
Robin Paanakker
8 september 2023
google
Steff NAGEL
8 september 2023

Geweldige loodgieter! Rick was zeer flexibel en heeft een lastige klus binnen een klein uurtje weten te fixen, en het resultaat is fantastisch.

google
Wim
8 september 2023

Top, reageert direct en komt afspraken perfect na. Goed werk.

google
Robin Kremers
8 september 2023

Een dak lekkage laten repareren, oorzaak was snel gevonden en ook snel en professioneel gerepareerd.

google
Mike Kentie
8 september 2023

Top!

google
Fred Wolthuis
8 september 2023

Top bedrijf en komen hun afspraken na

google
Joop B.
8 september 2023

Kundige vakman die ik zonder na te denken kan aanbevelen.

google
Buro Burmanje
8 september 2023

Zeer betrouwbare monteur erg vakbekwaam en oplossingsgericht is.

google
Edwin Van den broek
8 september 2023

Zeer goed bedrijf die snel kunnen handelen en weten waar ze mee bezig zijn, vakwerk super blij mee.

google
Marieke Liebrand
8 september 2023

Op het heetst van de dag ( 30 graden) werd onze goot aangesloten op het riool door Rick. Zonder klagen werd er prima werk afgeleverd. Keurige prijs, goed werk. Wij zijn erg tevreden!

google
Kim Heerschop
5 juni 2023

Rick heeft bij ons een buitenkraan geplaatst aan de voorzijde van de woning. We zijn zeer te spreken over de vlotte en duidelijke communicatie en het netjes afgeleverde werk. Voor een volgende klus bellen we hem zeker opnieuw.

We hadden bij een sanitairzaak een badkamermeubel en kast besteld. Rick heeft deze voor ons vakkundig opgehangen. Snelle reactie op onze aanvraag en installatie was binnen een paar uur pepiept. Zijn een zeer tevreden klant!

google
Marvin van Wingerde
18 april 2023

Goede service en fijne communicatie. Aanrader!

google
Jan Braun
11 maart 2023

Uitstekende en snelle service toen bij bouwwerkzaamheden een waterleiding werd beschadigd. Rick is een loodgieter en installateur met duidelijk veel liefde en passie voor het vak!

google
K A
6 februari 2023

Nadat een leiding geschampt was tijdens infrezen van de vloerverwarming, was het even stressen om op tijd een loodgieter te vinden om naar de leiding te komen kijken. Gelukkig was Rick de volgende dag beschikbaar en kon direct het probleem verhelpen door het stuk beschadigde leiding vlot en vakkundig te vervangen. Als we in de toekomst een klus hebben voor een loodgieter, weten we Rick te vinden.

google
S&S P vS
3 februari 2023

Rick heeft het loodgieterswerk voor onze nieuwe badkamer, toilet en wasruimte gedaan. Wij zijn zeer tevreden over het mooie resultaat en de communicatie met Rick hebben we als erg prettig ervaren. Wij raden ‘m zeker aan!

google
De Vaan
15 januari 2023

Leiding reparatie zeer keurig en vakkundig opgelost. Collega was snel ter plaatse, binnen het uur! Dank voor jullie expertise en service!

google
Marieke de Cort
21 december 2022

Rick heeft het leidingwerk in onze nieuwe keuken gelegd. Ook later de Quooker en radiator aangesloten. Werkt vertrouwd, komt afspraken na en werkt rustig maar vlot door. Heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken en kopen van de radiator. Erg fijn, aan te raden!

google
Ellen Tielemans
9 november 2022

Super betrouwbaar en denkt goed mee. Snelle communicatie via whats app. Transparant over werkzaamheden en kosten. Zeker aan te raden 👍

google
Gijsbert Kluijtmans
7 november 2022

Maakte snel tijd voor een spoedklusje. Communiceert duidelijk en komt afspraken na.

google
Daan X
7 november 2022

Wij het interieur van een badkamer gekocht, nu nog iemand die vakkundig alle aan/afvoer leidingen plus water ging verleggen. Ook moesten de inbouwkranen in de muren plus aangesloten worden. Flinke klus die wij graag aan een kundige vakman toevertrouwden. Zodoende kwamen wij uit bij Rick, hij laat alleen maar tevreden klanten achter bleek uit navraag. Zijn goede loodgieters naam gaf ons de doorslag om de klus hem toe te vertrouwen. En wat bleek, Rick werkt vlot door. Voert zijn werkzaamheden precies en degelijk uit. Weet wat hij doet, dat geeft vertrouwen. Echt een vakman! Daarnaast, afspraak is afspraak. Hij staat voor de deur op afgesproken tijden, van Rick kun je op aan. Ook als de planning strak is. Indien wij weer een klus hebben op loodgieters/installatie gebied weten wij wel wie wij met groot vertrouwen contact opnemen. Met RP loodgieters&installatie.

google
Melissa Bertrums
3 september 2022

Wij hebben een buitenkraantje laten maken door Rick. Hij is een vriendelijke jongen en weet wat hij doet

Mijn buitenkraan lekte, deze is vakkundig en snel vervangen. Zeer vriendelijke jongeman en supersnelle service, dik tevreden!

google
Dennis Bernards
16 mei 2022

Ik had een spoedklus omdat bij het verwijderen van een smeervloer een paar leidingen geraakt waren. Op zaterdag een afspraak gemaakt voor maandag, binnen een uur 5 leidingen (water, gas en gootsteen afvoer) gerepareerd. Zeer snel en kundig!

google
Michel Rantong
20 april 2022

Zeer professionele vakman. Bovendien erg aardig!

google
Odiel huijbregts
15 februari 2022

Daklekkage snel en vakkundig opgelost. Vriendelijke jongeman die zijn afspraken nakomt en levert prima werk af.

google
Roel Voets
5 februari 2022

Rick heeft bij ons de renovatie van het toilet naar wens uitgevoerd. Aanrader!

google
Judith
1 februari 2022
google
Monique Cornelis
29 januari 2022
google
Asha Schoonheid
21 januari 2022

Ons toilet was kapot, Rick kwam snel langs en loste het probleem compleet en netjes op.

Call Now ButtonSpoed? Bel snel!